Νίκη γοήτρου για το Ασήμι, 1-0 τα Δειλινά

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, το Ασήμι επικράτησε των Δειλινών με 0-1 στο Ατσαλένιο, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

17/04/2024 20:30
25η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    57' ΓΚΟΛ Πρίφτης Θοδωρής

ADVERTISING

Το πρώτο μέρος είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με το Ασήμι να απειλεί στο 6ο λεπτό, όταν από φάουλ Χασουράκη, ο Σαριδάκης πήρε τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, πέρασε άουτ η μπάλα.

Επόμενη φάση στο 15′, με τον Χασουράκη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Αγγελιδάκης. Απειλούν τα Δειλινά στο 31′, με τον Χεράκη να εκτελεί ένα φάουλ, πάνω από την εστία.

Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 40′, με τον Αντωνάκη να εκτελεί ένα φάουλ, τον Ξαγοραράκη να παίρνει την κεφαλιά, με τα χέρια έδιωξε ο Αγγελιδάκης με την βοήθεια του δοκαριού.

ADVERTISING

Το Ασήμι βρήκε το γκολ στο 57′, όταν από σέντρα από τα δεξιά, ο Πρίφτης με ανάποδα ψαλίδι άνοιξε το σκορ στο Ατσαλένιο! Επόμενη ευκαιρία στο 68′, όταν από ωραία ενέργεια του Ρεμούνδου, εκείνος πάσαρε στον Χασουράκη, έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 73′ σουτ Ρεμούνδου, απέκρουσε ο Αγγελιδάκης, στην επαναφορά ο Χασουράκης πάσαρε στον Μπέρκη, ο οποίος σούταρε, εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα των Δειλινών!

Στο 79′ ωραία ενέργεια Ψωμά, βγάζει σε τετ α τετ τον Χασουράκη, αποκρούει ο εκπληκτικός Αγγελιδάκης, στην επαναφορά ο Μπέρκης σε κενή εστία σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα!

ADVERTISING

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με το πρωταθλητή Ασήμι να παίρνει ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του.

ΔΕΙΛΙΝΑ
ΑΣΗΜΙ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ