Άνετα η Επισκοπή στον τελικό της ΕΠΣΡ!

Εύκολα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ρεθύμνου η Επισκοπή, μετά το 0-0 κόντρα στην Δόξα Πλατανέ εκτός έδρας (6-0 το πρώτο ματς στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία έκανε ο Παναγιώτης Καραντάθας, έχοντας μια πρώτη εικόνα από την νέα του ομάδα. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με την πρώτη να καταγράφεται στο 2ο λεπτό, με τον Μπατζελή να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 28’ ο Μεσσήνης σούταρε από μακριά με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Στο 36’ ο Σουμπασάκης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά με τον Κλειδή να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι.

ADVERTISING

Στο 48’ ο Συμεωνίδης σούταρε έξω από την περιοχή με τον Χνάρη να μπλοκάρει. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσαμπουράκης έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Επόμενη φάση στο 70’ ο Α. Δελήμπασης έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 83’ ο Μέτα σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Χνάρη να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα δύσκολα.

Τελευταία φάση στο 90’, ο Τζωρτζινάκης έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά με τον Τραϊτοράκη να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Α. Παπαδάκης – Γ. Κοτσαρίδης): Χνάρης, Ξενοκαλάκης, Μιχαλέρης (60’ Ανυφαντάκης), Δελήμπασης Α., Λάζος, Καψαλάκης, Δελήμπασης Σ. (28’ λ.τ. Κλειδής), Μανωλιτσάκης, Σπυριδάκης, Σουμπασάκης, Μυρθιανός (22’ λ.τ. Βαρδουνιώτης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραντάθας): Λαδιάς (71’ Βακράς), Χουρδάκης, Συμεωνίδης, Μπατζελής, Πάτας, Μεσσήνης (55’ Τζωρτζινάκης), Γεωργιακάκης (67’ Τραϊτοράκης), Μεργέμογλου, Πεκίνι, Λέκα, Κουκούλης (71’ Μέτα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ