Π. Καραντάθας: «Να αλλάξουμε την σκέψη των ποδοσφαιριστών μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον πάγκο της Επισκοπής παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Πανανιώτης Καραντάθας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στον Γιώργο Κόλτζο και στον λόγο που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

Επιστροφή Π. Καραντάθα στον πάγκο της Επισκοπής!

ADVERTISING

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι αρχικός στόχος είναι να ξεκλειδώσει την σκέψη των ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια να παλέψει η Επισκοπή ως το τέλος για την παραμονή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αλλαγή προπονητή -τουλάχιστον όπως μου μεταφέρθηκε- έγινε για ψυχολογικούς, όχι γιατί δεν έκανε όπως έπρεπε τη δουλειά του. Κάθε άλλο μάλιστα. Αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει σε όλους μας.

ADVERTISING

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα ψάχνει αποτελέσματα και η σκέψη είναι μήπως μ’ ένα τέτοιο «σοκ» αλλάξει κάτι γιατί, μαθηματικά υπάρχουν περιθώρια.

Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Θα πάμε βήμα-βήμα και μαζί με τα παιδιά του προπονητικού τιμ (κ.κ. Μουρτζανό, Χαρλαύτη) να κοιτάξουμε να “ξεκλειδώσουμε” τη σκέψη των ποδοσφαιριστών προσπαθώντας να παίξουμε πιο παραγωγικά, να μην κυνηγάμε το σκορ και να φτάσουμε στον στόχο. Αυτό είναι δύσκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ