Β. Ξεκαρδάκης: «Είχα πρόταση από την Ανάληψη – Θα κερδίσουμε 1-0 το ντέρμπι με γκολ Κοτζαδάκη!» (vid)

Για το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ μίλησε στην εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» ο αρχισκόρερ του Ζαρού, αλλά και του πρωταθλήματος, Βασίλης Ξεκαρδάκης.

Ο νεαρός άσος του Ζαρού μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έναν μήνα, τονίζοντας πως πλέον είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει τους «πράσινους».

Μιλώντας για το ντέρμπι τίτλου ο Β. Ξεκαρδάκης ανέφερε πως παρότι ο Ζαρός βολεύεται με δύο αποτέλεσματα, οι «πράσινοι» θα παλέψουν για τη νίκη που θα δώσει πάσης αμφιβολίας τον τίτλο.

ADVERTISING

Ο μεσσαρίτης φορ υποστήριξε πως η δύναμη της έδρας δίνει έξτρα κίνητρο στον Ζαρό, με τον Ξεκαρδάκη να κάνει μάλιστα την δική του πρόβλεψη για το παιχνίδι με την Ανάληψη, λέγοντας πως ο Ζαρός θα κερδίσει με 1-0 με σκόρερ τον Γιώργο Κοτζαδάκη!

Μάλιστα ο ικανός επιθετικός έδωσε και την είδηση της ημέρας, πως είχε δεχτεί πρόταση από την ομάδα του Θρίαμβου Αναλήψεως, όμως επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του, με την οποία θέλει να πετύχει σπουδαία πράγματα!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ