Μην. Πίτσος: «Θα είναι άδικο αν η ομάδα δεν καταφέρει να σωθεί – Πλήρως ικανοποιημένος από το θάρρος και την τόλμη μας» (vid)

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 και την εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, Μηνάς Πίτσος που αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη ελπίδας επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τη μεγάλη μάχη που δίνει για την παραμονή η ομάδα του.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης δίνει παράταση ζωής στον Ερμή Ζωνιανών, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει την προσπάθεια. Παράλληλα ο Μηνάς Πίτσος ανέφερε πως ο στόχος της παραμονής ήταν πολύ δύσκολος από τη στιγμή που ανέλαβε και πως ήδη η ομάδα έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, με τον ίδιο να είναι πολύ ικανοποιημένος από όλη την πορεία του συλλόγου από τη στιγμή που ανέλαβε.

Ο Μηνάς Πίτσος δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο για όλες τις κρητικές ομάδες της κατηγορίας, υποστηρίζοντας πως η Επισκοπή είναι σε πολύ δύσκολη θέση για την παραμονή της, ενώ ο ΑΟΑΝ βρίσκεται επίσης σε μεγάλη μάχη, όπως και ο Ερμής. Φυσικά έκανε το δικό του σχόλιο για την πρώην ομάδα του τον ΠΟΑ, που θεωρεί μία πολύ καλή ομάδα, που δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή της.

ADVERTISING

Κλείνοντας, ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών τόνισε πως η αναμέτρηση με τον Ελλοπιακό αποτελεί «κλειδί» για τους ρεθυμνιώτες, αφού αν πάρει το διπλό στη Θήβα, οι ελπίδες του Ερμή για παραμονή θα αυξηθούν σημαντικά!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ