Δίνουν τόπο στα νιάτα τα Δειλινά

Τα Δειλινά έχουν θέσει σαν βασικό στόχο τους την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου, με την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα των «πράσινων».

Η μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής των Δειλινών έχει αποφέρει καρπούς, καθώς ένα σημαντικό μέρος του ρόστερ της πρώτης ομάδας αποτελείται από ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο παιχνίδι με τον Κεραυνό το προηγούμενο Σάββατο αγωνίστηκαν πέντε ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ Δειλινών. Στο βασικό σχήμα ήταν ο γεννημένος το 2008 Παναγόπουλος, αλλά και ο Ράφαελ Καλαφάτης που έχει γεννηθεί το 2008.

ADVERTISING

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν εξαιρετική απόδοση, ενώ το ίδιο συνέβη με αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο. Στο παιχνίδι πέρασε ο Ντάνι Αλουσάι, που είναι αμυντικός, γεννημένος το 2008, ο επίσης του 2008, επιθετικός, Ορέστης Μπόυστα που μάλιστα έβγαλε και μία ασίστ, αλλά και ό Έλιον Μάνο, κεντρικός αμυντικός, του 2009!

Αρκετά ακόμα είναι τα παιδιά με προοπτικές που όμως για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν, όπως οι Μαθιουλάκης, Τάφα και Τουγλής. Το σίγουρο είναι πως στα Δειλινά δουλεύουν εξαιρετικά με τα νέα παιδιά, καθώς υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση τόσο για τη δουλειά στις ακαδημίες, όσο και εκείνη του Γιάννη Λούσκα στην αναπτυξιακή ομάδα του συλλόγου.

Άλλωστε αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον των Δειλινών και θα αποτελέσουν τη βάση για τις ομάδες των επόμενων ετών!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ