Επιστρέφουν και πάλι στο γήπεδο

Στο γήπεδο της ομάδας στο Γάζι, θα επιστρέψουν και πάλι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, αφότου έχουν λάβει οι άνθρωποι της ομάδας τα αποτελέσματα των rapid test στα οποία θα υποβληθούν.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κιάσσου, θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις, μετά και το «πράσινο» φως από την επιτροπή λοιμωξιολόγων που ενέκρινε το υγειονομικό πρωτόκολλο βάσει του οποίου θα πορευτεί στη συνέχεια η Γ Εθνική.

Πάντως στον Αλμυρό, περισσότερο έχουν το… μυαλό τους στην ΕΠΟ, εκεί όπου στις 14:00 σήμερα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή με αντικείμενο συνάντησης την ψήφιση της νέας τροποποιημένης προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενσωματωθούν το συντομότερο στην ομάδα όλοι όσοι δεν έχουν αφιχθεί μέχρι στιγμής στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζουμε, στις προπονήσεις δεν είχαν ενσωματωθεί μέχρι στιγμής οι Μίσκου, Ζέλιος, Μαχαίρας, Πιερτζιάκομι, Τσαμάρες, Γκάρετ και Μέντες, ενώ υπενθυμίζουμε έχει αποχωρήσει ο Τοπούζης και παρελθόν αποτελεί επισήμως ο Γκονζάλο Ιρέμπα.