Φιέστα στο Τυμπάκι θέλει ο ΑΟΤ – Αίτημα για αλλαγή έδρας στο παιχνίδι με Ανθεστίωνα

Ο ΑΟ Τυμπακίου κατέκτησε σήμερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και στην 30η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ανθεστίωνα, βάσει του προγράμματος. 

Πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ 2023-24: Ο ΑΟ Τυμπακίου επικράτησε 2-1 του Ηροδότου και κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Μετά τη νίκη (2-1) επί του Ηροδότου, ο ΑΟ Τυμπακίου εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την επιτυχία του αυτή, θέλει να την… γιορτάσει μαζί με τον κόσμο του, που τον στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι άνθρωποι του ΑΟΤ έχουν καταθέσει αίτημα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου, έτσι ώστε ο αγώνας Ανθεστίων-ΑΟΤ να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Τυμπακίου, ένα αίτημα βέβαια που πρωτίστως θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από την ομάδα του Θραψανού.

Στον Ανθεστίωνα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δώσουν την απάντησή τους. Εάν το αίτημα τελικά γίνει αποδεκτό από τον Ανθεστίωνα, θα δοθεί η δυνατότητα στον ΑΟΤ να «γιορτάσει» μαζί με τους φιλάθλους του στην έδρα του, σε διαφορετική περίπτωση, η φιέστα θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P