32 παίκτες χρησιμοποίησε τη φετινή σεζόν ο ΟΦΗ

Η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική για τον ΟΦΗ, καθώς παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Οι πολλοί τραυματισμοί, δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα, ενώ την φετινή σεζόν, χρησιμοποιήθηκαν 32 ποδοσφαιριστές! 

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League: «Η Λαμία και η ΑΕΛ, οι ομάδες που έκαναν πολλές μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο, είναι οι ομάδες που χρησιμοποίησαν τους περισσότερους παίκτες στο πρωτάθλημα Super League Interewetten. Συνολικά από 39 η κάθε ομάδα.

Μάλιστα είναι και αυτές οι ομάδες, που είχαν τους περισσότερους παίκτες στη βασική ενδεκάδα. Συνολικά από 35 χρησιμοποιήθηκαν στο βασικό τους σχήμα στα 26 παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ επίσης χρησιμοποίησε πολλούς, αρχικά με τις πολλές αλλαγές από αγώνα σε αγώνα όταν είχε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αλλά και την έντονη μεταγραφική δραστηριότητα, με αναχωρήσεις και αφίξεις παικτών.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλων Σμύρνης είχαν τον πιο μικρό αριθμό παικτών, από 25. Οι ίδιες ομάδες χρησιμοποίησαν μόλις 22 παίκτες στην αρχική τους ενδεκάδα.

Από τα σπάνια γεγονότα στην ιστορία του πρωταθλήματος είναι η μοιρασιά των συμμετοχών στους τρεις τερματοφύλακες του Άρη. Ο Μάριος Σιαμπάνης και ο Ζακαρί Μπουσέ έπαιξαν από εννέα παιχνίδια, ενώ ο Χούλιαν Κουέστα σε οκτώ!

Πόσους χρησιμοποίησε η κάθε ομάδα
39 παίκτες: Λαμία, ΑΕΛ
37 παίκτες: ΠΑΟΚ
33 παίκτες: Ολυμπιακός
32 παίκτες: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ
29 παίκτες: Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός
28 αγώνες: Αστέρας Τρίπολης
27 παίκτες: Βόλος
25 παίκτες: ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης

Πόσοι έπαιξαν βασικοί σε κάθε ομάδα
35 παίκτες: Λαμία, ΑΕΛ
34 παίκτες: ΠΑΟΚ
31 παίκτες: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός
28 παίκτες: ΑΕΚ, Παναιτωλικός
27 αγώνες: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ
25 παίκτες: Άρης
23 παίκτες: Βόλος
22 παίκτες: ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης».