Ανατροπή με Α. Κεφαλογιάννη για τον Αετό Ανωγείων, στενεύουν τα περιθώρια για τη Γαρίπα

Η Γαρίπα προηγήθηκε μέσα στο Γάζι, όμως ο Αετός Ανωγείων έβγαλε χαρακτήρα και μπόρεσε κάνει την ανατροπή και να επιβληθεί με 2-1!

13/04/2024 20:00
24η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολύ καλό ρυθμό, βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός πως το σκορ άνοιξε με το… καλησπέρα. Συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό η Γαρίπα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Βασιλάκης σούταρε, ο τερματοφύλακας του Αετού απέκρουσε ασταθώς και ο Φώτης στην επαναφορά ήταν εύστοχος για το 0-1.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αετό σημειώθηκε στο 22′ όταν ο Κονιός εκτέλεσε το φάουλ, ο Χανιωτάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία. Στο 24′ ο Κλάδος έκανε εξαιρετικό σουτ, με τον τερματοφύλακα της Γαρίπας να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με καλή ευκαιρίες ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, αφού στο 47′ ο Κλάδος σούταρε μόλις άουτ για τον Αετό. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, αφού στο 49′ ο Άγγελος Κεφαλογιάννης που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο, σκόραρε με φοβερό τρόπο για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

ADVERTISING

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που υπέγραψε την ολική ανατροπή για τον Αετό, καθώς στο 77′ σκόραρει για το 2-1! Το αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον Αετό να εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ η Γαρίπα μένει μακριά από τους βαθμούς σε ακόμη ένα ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ