Στο ρελαντί ο ΟΦΑ, 2-0 τις Δαφνές

Δίχως να φορτσάρει και κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα, ο ΟΦΑ επιβεβαιώσε τον ρόλο του φαβορί και επικράτησε με 2-0 των Δαφνών σε παιχνίδι στο Αρκαλοχώρι για την 24η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

13/04/2024 19:00
24η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Δαγκωνάκης Δημήτριος ΓΚΟΛ 9'    
Κώστας Άγγελος ΓΚΟΛ 41'    

ADVERTISING

Χωρίς να κάνει την καλύτερη της εμφάνιση η ομάδα του Αρκαλοχωρίου είχε την ποιότητα για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο μέσα στην έδρα της, επικρατώντας των αρκετά μαχητικών Δαφνών με 2-0. Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς, καθώς στο 9′ ο Δαγκωνάκης δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Αυτό το γκολ ίσως και να μην βοήθησε τον ρυθμό στο παιχνίδι, καθώς οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 41′ όταν οι «πράσινοι» πάτησαν και πάλι την περιοχή των φιλοξενούμενων και τον Άγγελο Κώστα να σουτάρει και τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη Στέλιος Ανωγειανάκης και Μιχάλης Τζανάκης έδωσαν ευκαιρίες σε παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα έδειχνε να έχει κριθεί. Μία καλή στιγμή είχε ο ΟΦΑ στο 79′ με τον Ελευθερίου που βγήκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον πολύ καλό σήμερα Ψιμόπουλο που κράτησε το 2-0.

ADVERTISING

Το τρίποντο ανέβασε τον ΟΦΑ στους 61 βαθμούς και το -8 από την πρωτοπόρο Χαραυγή, την ώρα που οι Δαφνές κρατάνε την καλή και ανταγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ