Άνετη επικράτηση της Χερσονήσου επί του Ποσειδώνα

Η Χερσόνησος δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με 4-0 του Ποσειδώνα, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το κοινό της για τη φετινή σεζόν.

13/04/2024 17:00
29η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Την παρουσία της στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό η Χερσόνησος που μέσα από καλό ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη επί του ουραγού Ποσειδώνα, στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της για τη φετινή σεζόν.

Το κλίμα ήταν εξ’ αρχής γιορτινό, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ανοικτά, δίχως σκοπιμότητες, με σκοπό να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου. Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό με τον Μπενάρντο Κομσίου να γράφει το 1-0. Οι φάσεις ήταν αρκετές και από τις δύο πλευρές, με τη Χερσόνησο να έχει τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος, τα δύο με τον Φρόκου και ένα με τον Πέκι, ενώ κοντά στο γκολ έφτασε και ο Ποσειδώνας με δοκάρι του Μποζατζίδη.

Το 2-0 έγινε για την ομάδα του λιμανιού στο ξεκίνημα του δεύτερο μέρους, με τον Κομσίου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά του Φρόκου που μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες κατάφερε να βρει δίχτυα στο 65′. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 72′ όταν ο Μαυράκης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλάκη.

ADVERTISING

Πλέον με ένα ματς να απομένει οι δύο ομάδες παίζουν ουσιαστικά για το γόητρο και την ιστορία τους, αφού τα πάντα έχουν κριθεί βαθμολογικά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ