Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία τα Δειλινά!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετά καλό ρυθμό στο Ατσαλένιο, τα Δειλινά έδωσαν συνέχεια στις νίκες, επικρατώντας του Κεραυνού με 0-3! 

13/04/2024 17:00
24η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    13' ΓΚΟΛ Χριστοφής Δημήτρης
    62' ΓΚΟΛ Ψωμάς Χαράλαμπος
    74' ΓΚΟΛ Καλαφάτης Ραφαέλ

ADVERTISING

Τα Δειλινά από νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ, με τον Χριστοφή με σουτ μέσα από τη περιοχή, να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους! Λίγο αργότερα, τα Δειλινά κέρδισαν πέναλτι, με τον σκόρερ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως ο Χαχλιουτάκης απέκρουσε!

Σειρά του Κεραυνού να κερδίσει πέναλτι, όμως ο Μαυρογιαννάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη, τα Δειλινά κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, με τον Ψωμά αυτήν την φορά να ευστοχεί για το 0-2, θέτοντας ισχυρές βάσεις για τη νίκη! Με την ψυχολογία υπέρ τους, βρήκαν και τρίτο γκολ στο 73′ με σουτ του Καλαφάτη έξω από τη περιοχή, κλειδώνοντας τη νίκη.

ADVERTISING

Ο Κεραυνός, είχε δοκάρι μετά το γκολ με τον Καλογιαννάκη, από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, με τους γηπεδούχους να μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ με βάση την εικόνα τους στο παιχνίδι, με τα Δειλινά να παρουσιάζουν ανοδική πορεία, δίνοντας ευκαιρίες και σε παιδιά από την ομάδα Youth League.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ