Με πεντάρα εξασφάλισε την 5η θέση ο Ρούβας

Την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ «κλείδωσε» και μαθηματικά ο Ρούβας που επιβλήθηκε με 5-0 των Μοιρών για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

13/04/2024 17:00
29η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ρούβα που μόλις στο 7ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Βασίλη Πηρουνάκη. Αυτό το γκολ βοήθησε την ομάδα της Γέργερης, που πήρε ψυχολογία και μπόρεσε να παίξει με ακόμη μεγάλη ελευθερία το παιχνίδι της. Αυτό οδήγησε στο 2-0 στο 34′ και πάλι με δράση τον Πηρουνάκη που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από τη λίστα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να λείπει ο αφηνισασμένος τις τελευταίες εβδομάδες, Γιάννης Χριστοφοράκης, που με τη συμπλήρωση 40′ λεπτών ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, Ωστόσο ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν σήμερα ο Βασίλης Πηρουνάκης που λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους έγραψε το 4-0, σημειώνοντας χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο!

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό στην επανάληψη, δίνοντας ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, από τον MVP της ημέρας, Βασίλη Πηρουνάκη που ολοκλήρωσε το ματς με τέσσερα γκολ, ώστε να γίνει το τελικό 5-0, με το οποίο ο Ρούβας πέτυχε τον στόχο της πρώτης πεντάδας.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ