Πήρε το ντέρμπι και έκανε σημαντικό βήμα για την 3η θέση ο Ρωμανός

Ο Ρωμανός πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ με 5-2, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης στην Α1 ΕΠΣΗ.

13/04/2024 17:00
29η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο Ρωμανός, που είχε και το σαφώς μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εύστοχο πλασέ του Αντώνη Κομνηνού, που βρέθηκε σε θέση βολής και δεν λάθεψε για να βάλει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους από πολύ νωρίς.

Η ομάδα της Ελιάς είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και μάλιστα στο 26′ ο Ιπποκράτης Κομνηνός με όμορφο μακρινό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων γράφοντας το 2-0. Ο Ρωμανός δεν σταμάτησε εκεί και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το 35′ όταν ο Κεφάκης έκανε από κοντά το 3-0.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη στην επανάληψη, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κεφάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0 στο 53′.

ADVERTISING

Με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί, οι δύο ομάδες χαλάρωσαν, με τον ΠΑΝΟΜ να προσπαθεί να βγάλει αντίδραση, πράγμα που κατάφερε, μειώνοντας με το μακρινό πλασέ του Ρούκα στο 62′ σε 4-1. Μάλιστα στο 67′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν κι άλλο τέρμα, αλλά ο εξαιρετικός και σήμερα Σαβουϊδάκης νίκησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι τον Διαμαντάκη.

Ο ΠΑΝΟΜ πέντε λεπτά μετά βρήκε τελικά το γκολ που μείωσε σε 4-2 στο 72′ με τον Νικόλι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο ο Κρανιώτακης ένα δεκάλεπτο μετά και συγκεκριμένα στο 82′ έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα του ΠΑΝΟΜ και με εύστοχο πλασέ έγραψε το τελικό 5-2,

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
60'
85'
30'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
82'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ