Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή Νιπιδιτού, 3-0 τον Τηγανίτη!

Τη χαρά της νίκης μετά από μεγάλο διάστημα γεύτηκε και πάλι ο Ηρακλής Νιπιδιτού που επιβλήθηκε με 3-0 του Τηγανίτη στο Θραψανό για τον 24η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

13/04/2024 17:00
24η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Μαλαδάκης Παύλος ΓΚΟΛ 9'    
Κουκάκης Χαρίδημος ΓΚΟΛ 44'    
Λυράκης Ιωάννης ΓΚΟΛ 86'    

ADVERTISING

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού ξεκίνησε με φόρα το παιχνίδι, καθώς στο 9ο λεπτό ο Πάυλος Μαλαδάκης βγήκε σε θέση βολής, πλάσαρε και κρέμασε τον τερματοφύλακα για το 1-0. Ο Τηγανίτης είχε καλή στιγμή με τον Τσαμπαζή στο 18′, σουτ που ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Ξανά στην επίθεση ο Ηρακλής στο 26′ με την κεφαλιά του Σίσκου να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 44′ ο Ηρακλής Νιπιδιτού πήρε ισχυρό προβάδισμα νίκης, καθώς έκανε το 2-0. Ο Μαλαδάκης έβγαλε απίθανη κάθετη πάσα στον Κουκάκη, που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα και κατάφερε να τον κρεμάσει, δίνοντας αέρα δύο γκολ στην ομάδα του, ακριβώς πριν την ανάπαυλα.

Στο 56′ και αφού είχαμε περάσει στο δεύτερο ημίχρονο, το φάουλ του Βαϊραμάκη πέρασε εκτός εστίας. Λίγο πάνω από το δοκάρι πέρασε και το φάουλ του Κουκάκη δύο λεπτά αργότερα. Από στημένες φάσεις ήρθαν οι περισσότερες απειλές στο δεέτρο μέρος, όπως έγινε στο 73′ με το φάουλ του Τσαμπαζή που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύαλακας των γηπεδούχων. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86′ όταν ο Γαλανάκης έκανε την ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έκοψε παράλληλα στο δεύτερο δοκάρι στον Λυράκη που ανενόχλητος έκανε το 3-0!

ADVERTISING

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τον Ηρακλή Νιπιδιτού να κρατάει μέχρι τέλους ένα πολύτιμο τρίποντο, το πρώτο μετά από μεγάλο διάστημα, που τον γεμίζει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ