Τρ. Δέλλας: «Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες – Οι αλλαγές μας βοήθησαν»

Όσα ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία στις Σέρρες με τον ΠανσερραΪκό 2-2.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε πως οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τις δύο ομάδες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο, ενώ ανέφερε πως πρέπει να διορθωθούν κάποιες λεπτομέρειες που κοστίζουν τη νίκη στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές, με παρά πολλή ζέστη. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι η ομάδα μου ήλεγχε το παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, βρεθήκαμε αναπάντεχα πίσω στο σκορ. Εκεί κάπου χαθήκαμε, ισοφαρίσαμε, μετά από μια στατική φάση βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ.

ADVERTISING

Είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, οι αλλαγές μας βοήθησαν αρκετά που να μπορέσουμε να ξανάμπουμε στο παιχνίδι, αλλά όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σκοράρεις 2 γκολ και δεν παίρνεις τη νίκη, σίγουρα είναι αρνητικό για εμάς, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η προσπάθεια δεν έγινε, το πλάνο δεν τηρήθηκε, απλά κάποιες λεπτομέρειες μας κοστίζουν βαθμούς και πρέπει να τις βελτιώσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Όπως ξαναείπαν, οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν παρά πολύ τις προσπάθειες των παιδιών, κάτω από αυτή τη ζέστη να μπορέσουν να δείξουν αυτά που μπορούν και οι δύο ομάδες. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό, για την καινούργια χρονιά καλή επιτυχία.

Είναι μια ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και έχω πάντα όμορφες αναμνήσεις από αυτήν την ομάδα».

ADVERTISING

Για την παρουσία ομάδων από την Βόρεια Ελλάδα στη SL1: «Χρειάζονται αυτές οι ομάδες, αλλά και οι πόλεις να στηρίζουν τις ομάδες. Δυστυχώς, το γήπεδο έχει κάποια προβλήματα και δεν θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερο κόσμο. Η παρουσία του κόσμου πρέπει να είναι σημαντική, τα γήπεδα στην επαρχία θα πρέπει να είναι γεμάτα.

Αυτό δεν το βλέπουμε σε πολλά γήπεδα και δεν θα πρέπει ο κόσμος να πηγαίνει μόνο με τους 4 μεγάλους, αλλά να πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι και να στηρίζει τη προσπάθεια της κάθε ομάδας.

Έχω πολλούς φίλους από τις Σέρρες, οι αναμνήσεις μου είναι πολλές, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και την δυνατότητα που μου έδωσε και ο κόσμος νομίζω το αναγνωρίζει αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ