Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου (13/04) και το πρόγραμμα της Κυριακής (14/04)

Ακόμη ένα γεμάτο σαββατοκύριακο (13-14/04) ξεκίνησε σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, με σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες. 

Την… αρχή έκανε το Σάββατο (13/04) με πλούσια δράση σε όλες τις κατηγορίες. Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν και όλα όσα θα ακολουθήσουν αύριο…

Α1 ΕΠΣΗ: Άνετα «τρίποντα» για τους γηπεδούχους

ADVERTISING

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Ρούβας και Ρωμανός είχαν εύκολο έργο, επικρατώντας των Μοιρών (5-0) και ΠΑΝΟΜ (5-2) αντίστοιχα, ενώ και η Χερσόνησος δεν δυσκολεύτηκε, κέρδισε τον Ποσειδώνα με 4-0.

Την Κυριακή η συνέχεια, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΤ και Ηρόδοτο να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ενώ ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και Τύλισο για τη σωτηρία.

ADVERTISING

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

 

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Άνετο πέρασμα από το Γάζι για την Φαιστό – Υποβιβάστηκαν οι Νέοι Αλμυρού

ADVERTISING

Η Φαιστός με εξαιρετική εμφάνιση, συνέχισε την πορεία… πρωταθλητισμού στον 3ο γύρο του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας των Νέων Αλμυρού στο Γάζι με 0-6, με τους γηπεδούχους να υποβιβάζονται και μαθηματικά στην Β’ ΕΠΣΗ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος: Μεγάλα διπλά για Δειλινά και Ασίτες – Νίκη-ανατροπή για τον Αετό, σε δύσκολη θέση η Γαρίπα

Με τρεις αγώνες άνοιξε η 24η στροφή στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν τα Δειλινά που με πειστική εμφανίση επιβλήθηκαν με 0-3 του Κεραυνού στο Ατσαλένιο. Εκτός έδρας νίκη πήραν και οι Ασίτες που έκαμψαν την αντίσταση των Καναριών με 2-3.

Στο πλέον σημαντικό παιχνίδι της αγωνισιτκής η Γαρίπα προηγήθηκε του Αετού Ανωγείων, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 2-1, βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Γαρίπα στη μάχη της παραμονής.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με τα παιχνίδια Άγιος Δημήτριος – Αγία Βαρβάρα που θα κρίνει πολλά για τη 2η θέση, αλλά και το ματς του Ασημίου με την Παλιανή, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν το διπλό που θα τους φέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

 

Β1 ΕΠΣΗ: Άνετες νίκες για ΟΦΑ και Πήγασο

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η 24η αγωνιστική στη Β1 ΕΠΣΗ. Αποτελέσματα, βαθμολογία και το αυριανό πρόγραμμα.

Ο ΟΦΑ επιβεβαιώσε τον ρόλο του φαβορί και επιβλήθηκε με 2-0 των Δαφνών για να διατηρηθεί με άνεση στη 2η θέση της Β1 ΕΠΣΗ. Εύκολη νίκη πήρε και ο Πήγασος που επικράτησε δίχως πρόβλημα με 3-0 των Ελπίδων, θωρακίζοντας την 4η θέση στη βαθμολογία.

Αύριο, σε περίπτωση που η Χαραυγή επικρατήσει της Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα τότε κατακτάει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Β1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, με την ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη να είναι το μεγάλο φαβορί για να το πετύχει. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο ΟΦΑΜ υποδέχεται τον Δωριέα σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

 

Β2 ΕΠΣΗ: Νίκες για Κόρακα και Ηρακλή Νιπιδιτού

Με 2 αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Τηγανίτη με 3-0, ενώ και ο Κόρακας επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας την μαχητική Δόξα Ηρακλείου με 2-3. Η συνέχεια την Κυριακή με 3 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ