Μ. Πίτσος: «Από εδώ και πέρα όλα τα ματς δεν έχουν γυρισμό – Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μηνάς Πίτσος.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον άθλο που έχει πετύχει η ομάδα του στον δεύτερο γύρο, καθώς έχει καταφέρει να μείνει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής, παρότι πριν μερικούς μήνες έμοιαζε ακατόρθωτο.

Παράλληλα τόνισε ότι τα τελευταία ματς είναι δίχως γυρισμό και θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις για να κάνουν το απόλυτο…

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει έναν μεγάλο άθλο και έχουμε κρατήσει την ομάδα κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Το ξέραμε ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα δίναμε μάχη αρκετές ομάδες για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι μεγάλο, δηλαδή να φέρουμε την ομάδα κοντά στον ίδιο στόχο με τις άλλες που είναι η παραμονή. Κάτω από το Χαίδάρι χρειάζονται σχεδόν όλες οι ομάδες 3 με 4 νίκες για να μείνουν στην κατηγορία και ίσως και για κάποιες να μην φτάνουν. Έχουμε καταφέρει να παλεύουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή και αυτό είναι μια επιτυχία μεγάλη. 

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και περιμένουμε με ανυπομονησία τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να τα πάρουμε και στο εκτός έδρα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι καταφέραμε να κάνουμε τον  Ερμή Ζωνιανών έναν υπολογίσιμο αντίπαλο και από το ακατόρθωτο που φαινόταν πριν τον δεύτερο γύρο πλέον ο στόχος της παραμονής είναι ορατός. 

ADVERTISING

Της Κυριακής το παιχνίδι όλα μέχρι το τέλος είναι παιχνίδια δίχως γυρισμό. Αυτό που έχουν κάνει τα παιδιά είναι φανταστικό και θα παλέψουμε ως το τέλος και μετά θα κάνουμε ταμείο, καθώς πλέον τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ