Με χατ-τρικ Καρούζου πέρασαν από το Λίντο οι Κουνάβοι!

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Κουνάβων, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 2-5 για την 23η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

10/04/2024 17:00
23η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Κουνάβους, αφού μόλις στο 7′ ο Καρούζος κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Δόξα Ηρακλείου κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Φρέσκο στο 12ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες είχαν εξαιρετικό ρυθμό και οι Κουνάβοι εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που έφτιαξαν παίρνοντας ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 28′ με τον Καρούζο.

ADVERTISING

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε με τους Κουνάβους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ με τον Μανουσάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-3.

Οι Κουνάβοι δεν σταμάτησαν να απειλούν και στο 74′ ο Καρούζος πέτυχε χατ τρικ διαμορφώνοντας το 1-4. Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω συνέχισε να παίζει το παιχνίδι της και στο 80′ μείωσε σε 2-4 με τον Δραγατάκο.

ADVERTISING

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το κερασάκι στην… τούρτα στο 87′ με τον Κακουλάκη να γράφει το 2-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΝΑΒΟΙ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ