Τζέγκο: «Δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗκαι τη φετινή πορεία του Άρη εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Τζέιμς Τζέγκο σε δηλώσεις στην κάμερα της Νοva.

Μάλιστα ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε από τον ΟΦΗ πέρα από κάποιες σκόρπιες ευκαιρίες και πως παρά το «εύθραυστο» 1-0 δεν υπήρχε άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova: «Φτιάχτηκε μια ποιοτική ομάδα, προοριζόμενη στο να διεκδικήσει υψηλούς στόχους. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά στα play off».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία που φέρνουν τον Άρη στη δεύτερη θέση: «Έχουμε πολλούς παίκτες σε καλή ηλικία και έμπειρους. Έχουμε τη δυνατότητα να αμυνόμαστε καλά αλλά και να δημιουργούμε ευκαιρίες ενώ και ο προπονητής μας έχει οργανώσει αρκετά. Έχουμε όλα τα “όπλα” στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παιχνίδι και αν τους άγχωσε το 1-0: «Θέλαμε και δεύτερο γκολ, το δικαιούμασταν. Ωστόσο πέρα από σκόρπιες ευκαιρίες του αντιπάλου, δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Κλείσαμε πολύ καλά το παιχνίδι οπότε δεν υπήρχε άγχος για το αν θα κερδίσουμε παρά το 1-0».