Ήττα-πισωγύρισμα για τα Χανιά, 4-2 από την Ηλιούπολη

Μία ήττα-πισωγύρισμα και μάλιστα με ανατροπή γνώρισαν τα Χανιά που ηττήθηκαν με 4-2 από την Ηλιούπολη, πετώντας έτσι στον «κάλαθο των αχρήστων» το θρίαμβο της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”444435″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”444435″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τα Χανιά που στην πρώτη φάση του αγώνα πήραν το προβάδισμα στο 6ο λεπτό. Ο Παναγιώτου αιφνιδίασε τον Περιστερίδη και με ένα ξαφνικό σουτ έκανε το 0-1!

Η Ηλιούπολη ανέβασε την απόδοση της και στο 23′ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Βενάρδο να κάνει ωραία κίνηση από τα δεξιά, να κόβει την κατάλληλη στιγμή στον Παντελίδη, που μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Τα Χανιά είχαν τις καλύτερες φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με την προσπάθεια του Παναγιώτου στο 25′ να διώχνε σε κόρνερ ο Περιστερίδης και το σουτ του Μιούλερ στο 37′ να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τα Χανιά, καθώς στο 49′ ο Μπουσάι εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, ο Κλείμαν αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει η ανατροπή και το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση τους και είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 51′ με τον Κόλα να σημαδεύει δοκάρι με κεφαλιά και τον Μάναλη να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά στην επαναφορά. Μία ανάσα από την ισοφάριση έφτασε η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στο 65′, με τον Ασίγκμπα να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Νίλι.

Στην προσπάθεια να βρουν την ισοφάριση τα Χανιά ανέβασαν τις γραμμές τους και άφησαν πολλούς χώρους στα μετόπισθεν, τους οποίους η Ηλιούπολη εκμεταλλεύτηκε για να βρει τρίτο γκολ. Ο Παντελίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση στο 69′ και με πλασέ νίκησε τον Κλέιμαν για το 3-1.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο τα Χανιά «πολιόρκησαν» την αντίπαλη εστία και είχαν πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Λεμονή σε σέντρα σουτ που επιχείρησε στο 84′. Το γκολ τελικά ήρθε στο 88′ με τον Μάναλη να σκοράρει για το 3-2, όμως πριν καλά-καλά γίνει η σέντρα, η Ηλιούπολη έφυγε στην αντεπίθεση και ο Άντο «τιμώρησε» τα Χανιά, γράφοντας το τελικό 4-2 στο 89′.

Πρόκειται για ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για τα Χανιά, που βλέπουν την Ηλιούπολη να μειώνει στο -4, ενώ πλέον και πάλι η κατάσταση είναι στο… χέρι της Καλλιθέας που έχει τη δυνατότητα από την επόμενη αγωνιστική που τα Χανιά έχουν το ρεπό τους, να ξεφύγει…

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”444435″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P