Νίκη με ανατροπή για το Άλογο Μαλεβιζίου

Στις νίκες επέστρεψε το Άλογο Μαλεβιζίου το οποίο επικράτησε με 3-1 του Δία για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

07/04/2024 19:30
24η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ο Δίας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι αιφνιδιάζοντας το Άλογο Μαλεβιζίου, καθώς στο 8′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ανετάκη. Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη, δεν επηρεάστηκε από το γκολ πήρε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα την φάση του Γιαννικάκη ο οποίος από την μικρή περιοχή αστόχησε εξ επαφής στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου και έτσι ο Δίας πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα… Στην επανάληψη το Άλογο Μαλεβιζίου πάτησε… γκάζι και στο 48′ ο Γιαννικάκης πήρε το… αίμα του πίσω από την χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος σκοράροντας κάνοντας το1 -1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, όπου κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή στο 53′ με τον Χριστοδουλάκη να παίρνει ωραία κεφαλιά γράφοντας το 2-1. Το Άλογο δεν σταμάτησε και στο 70′ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βραχασωτάκη να κάνει το 3-1 κλειδώνοντας το τρίποντο.

ADVERTISING

Ο Δίας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λεμονιά προς το φινάλε, όμως οι αμυντικοί του Αλόγου έδιωξαν πάνω στην γραμμή. Το 3-1 δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι το Άλογο επέστρεψε στις νίκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ