Έχει πάρει φορά και… πετάει ο Αετός Ανωγείων!

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε και μέσα στην έδρα των Δειλινών ο Αετός Ανωγείων, ο οποίος επικράτησε με 2-0 στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής. 

07/04/2024 19:00
23η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φάση για τον Αετό Ανωγείων, με τον Στοιχειό να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή με το χέρι και τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει αμέσως την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των Δειλινών.

Το πέναλτι ανέλαβε ο Κανταρτζής, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να πατήσουν πάνω στο γκολ αυτό και να καθαρίσουν το ματς, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν κατέληξαν στην εστία.

Από την άλλη τα Δειλινά με παίκτη λιγότερο προσπάθησαν στην κόντρα επίθεση να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Αετού, όμως το 0-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αετός Ανωγείων πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κανταρτζή και πάλι κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Όσο περνούσε η ώρα τα Δειλινά άφηναν κενά πίσω, αφού έψαχναν γκολ που θα τους ξανά βάλει στο ματς.

Έτσι ο Αετός Ανωγείων είχε δοκάρι με τον Μάριο Κλάδο στο 67′, ενώ στο 87′ ο Κανταρτζής νικήθηκε από τον Αγγελιδάκη από την άσπρη βούλα. Το 0-2 δεν άλλαξε και έτσι ο Αετός Ανωγείων συνέχισε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

ΔΕΙΛΙΝΑ
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ