Συνεχίζει ακάθεκτος με σούπερ Γαλανάκη ο Αγ. Δημήτριος!

Τις υψηλές του πτήσεις συνεχίζει ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος επικράτησε με 3-2 της Παλιανής η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

07/04/2024 17:00
23η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να κάνουν βήμα παραμονής και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν την μάχη τους για την 2η θέση.

Στο 34ο λεπτό ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μιχάλη Γαλανάκη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η Παλιανή ανέβασε τις γραμμές της ψάχνοντας το γκολ ισοφάρισης που θα την ξανά έβαζε στο παιχνίδι και το πέτυχε στο 55ο λεπτό με τον Φραγκεδάκη να κάνει δυνατό σουτ μέσα παό την περιοχή για το 1-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Άγιος Δημήτριος ξανά χτύπησε με τον Μιχάλη Γαλανάκη στην κόντρα επίθεση κάνοντας το 1-2 με υποδειγματικό πλασέ. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Άγιο Δημήτριο, όπου πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μιχάλη Γαλανάκη μετά από ωραία ασίστ του Μιχελακάκη κάνοντας το 1-3.

Η Παλιανή το πάλεψε το ματς ως το τέλος και βρήκε γκολ στην τελευταία φάση του ματς και πάλι με τον Φραγκεδάκη κάνοντας το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ