Νίκησε και εξασφάλισε την παραμονή ο Ανθεστίων!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ανθεστίων κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα στην Δαμάστα και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και για την επόμενη σεζόν.

07/04/2024 16:30
28η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες, καθώς το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Τα λάθη στην μεσαία γραμμή δεν άφηναν το παιχνίδι να πάρει ρυθμό με αποτέλεσμα να μην υπήρχε η μεγάλη φάση. Στο 28′ ο Ανθεστίων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με υπέροχο πλασέ του Τρουλάκη, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Η Δαμάστα έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ζερβάκη με σουτ μέσα από την περιοχή. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες, όμως ο Γκιούγκα είχε άλλη άποψη. Συγκεκριμένα στο 45′ ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1 βάζοντας σε θέση οδηγού τον Ανθεστίωνα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η Δαμάστα προσπάθησε να βρει γκολ ισοφάρισης χωρίς να τα καταφέρει, ενώ και ο Ανθεστίων παρότι βρήκε χώρους στην κόντρα επίθεση δεν μπόρεσε να βρει και τρίτο τέρμα για να καθαρίσει το ματς.

Το σκορ δεν άλλαξε στην επανάληψη και έτσι ο Ανθεστίων πανηγύρισε μια νίκη που του εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη η Δαμάστα συνεχίζει να έχει άγχος…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ