Έχασε και μπλέκει ο Ερμής Ζωνιανών!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από το Χαϊδάρι ο Ερμής Ζωνιανών με αποτέλεσμα να χρειάζεται σπουδαία αποτελέσματα ως το φινάλε προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

07/04/2024 16:00
30η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

Αργυρίου Μάριος ΓΚΟΛ 27'    
Αννιτσάκης Μιχάλης ΓΚΟΛ 67'    

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους καθώς το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο και για τους δύο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Ερμής Ζωνιανών ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Κεφαλούκο, όμως η προσπάθεια του δεν κατέληξε στα δίχτυα. Πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 27′ το Χαϊδάρι πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Αργυρίου, ο οποίος έκανε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Χαϊδάρι προσπαθούσε να καθαρίσει το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Δερμιτζάκη, χωρίς ωστόσο να πετύχουν γκολ. Από την άλλη ο Ερμής Ζωνιανών είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τουρνάκη.

ADVERTISING

Ο Μηνάς Πίτσος όσο πλησίαζε το ματς στο φινάλε έπαιρνε ρίσκα, ώστε να βρει γκολ ισοφάρισης με αποτέλεσμα να βρει το Χαϊδάρι κενούς χώρους και να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 67′ με τον Αννιτσάκη να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΧΑΪΔΑΡΙ
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
75'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
85'

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ