Με άνεση επέστρεψε και πάλι στην κορυφή ο Ζαρός!

Ο Ζαρός άφησε πίσω του την ήττα με το Λίντο και δίχως να συναντήσει προβλήματα επιβλήθηκε άνετα με 5-0 του Κόροιβου για να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

07/04/2024 16:30
24η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Η ομάδα της Μεσσαράς που είδε χθες την Ανάληψη να την προσπερνάει στον βαθμολογικό πίνακα, κράτησε την ψυχραιμία της και επιβλήθηκε του Κόροιβου για να περάσει και πάλι με έναν βαθμό πάνω από τον μεγάλο αντίπαλο στην μάχη του τίτλου.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Κοτζαδάκη που έβαλε από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο των «πράσινων». Ο Ζαρός που είχε σε όλο το παιχνίδι τον έλεγχο βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Νίκο Σαριδάκη στο 38′, απλοποιώντας τα πράγματα, καθώς η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη για τον φιλοξενούμενο Κόροιβο.

Το 3-0 έγινε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Βασίλης Ξεκαρδάκης. Ο ικανός επιθετικός που επιστρέφει σιγά-σιγά από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίσε, πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 5-0, που ανεβάσε και πάλι τον Ζαρό στην 1η θέση.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ