Νίκη τετράδας για τον τρομερό Αλμυρό

Ακόμα μία νίκη πανηγυρίσε ο Αλμυρός που επιβλήθηκε με 2-1 του Ηλυσιακού στο Γάζι, παίρνοντας ένα τρίποντο με το οποίο ουσιαστικά «θωρακίζει» την παρουσία του στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

07/04/2024 16:00
30η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

Πιερτζιάκομι Λεόν ΓΚΟΛ 4'    
Καστελλιανάκης Άγγελος ΓΚΟΛ 14'    
    39' ΓΚΟΛ Κράσι Ματέο

ADVERTISING

Ο Αλμυρός έκανε ονειρικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με τον ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά για τους «πορτοκαλί», τον Λέον Πιερτζάκομι, ο οποίος άρχισε και ολοκλήρωσε την προσπάθεια.

Μάλιστα δέκα λεπτά ο Λέον έκανε νέα πολύ όμορφη ατομική ενέργεια, σερβίροντας «έτοιμο» γκολ στον Άγγελο Καστελλιανάκη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 στο 14′ για την ομάδα του Γαζίου.

Ο Ηλυσιακός που ουσιαστικά δεν «ενόχλησε» τον Γκόγκο στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στη μοναδική του στιγμή στο πρώτο μέρος, με τον Κράσι να κάνει το 2-1 στο 39′.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η ομάδα του Μανώλη Σουτζή διαχειρίστηκε άριστα το υπέρ της σκορ και όχι μόνο δεν επέτρεψε στον Ηλυσιακό να απειλήσει, αλλά ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Δύο φορές ο Πακιουφάκης έφτασε κοντά στο γκολ, στην κόντρα επίθεση, με τον Αλμυρό να ολοκληρώνει το δεύτερο μέρος, δίχως ουσιαστικά να δέχεται φάση από τους φιλοξενούμενους.

Με αυτό το τρίποντο ο Αλμυρός ανέβηκε στους 55 βαθμούς και δείχνει πως «κλειδώνει» την 4η θέση στο πρωτάθλημα, αφού άνοιξε στους τέσσερις τους βαθμούς της διαφοράς από τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ συνεχίζει στο κατόπι του Άρη Πετρούπολη για την είσοδο στην πρώτη τριάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ