Βαθμός «χρυσάφι» για την Ομόνοια, 1-1 με το Λίντο

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Ομόνοιας με το Λίντο για την 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

07/04/2024 12:00
24η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Μπουλούκας Μιχαήλ ΓΚΟΛ 45'    
    83' ΓΚΟΛ Τρυφίδης Στέφανος

ADVERTISING

Από έναν βαθμό πήραν Ομόνοια και Λίντο στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Γ. Σκουρέλλου», σε μία αναμέτρηση με καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, καθώς υπενθυμίζουμε πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας είχαν υποχρεώσεις και μεσοβδόμαδα.

Στα του ματς έγινε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οπού όλα έδειχναν πως θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, καθώς το Λίντο έχασε μία σειρά από ευκαιρίες, ειδικά με τον Ζουραράκη, που βρέθηκε σε τρεις περιπτώεις απέναντι από τον τερματοφύλακα, δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 42′ η ομάδα του Αντώνη Κεφαλούκου έχασε τέραστια ευκαιρία για να κάνει το 1-0, καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπανtούνας, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, σημαδεύοντας το δοκάρι.

ADVERTISING

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην τελευταία των πρώτων 45′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μπουλούκας βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε τον Ντάγκινη για να κάνει το 1-0.

Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους που πίεσαν πάρα πολύ την Ομόνοια. Χαρακτηριστικό είναι πως το Λίντο τελείωσε το ματς με τρία δοκάρια, καθώς Τρυφίδης, Μουζουράκης και Μαυρής έχασαν τεράστιες ευκαιρίες. Το γκολ τελικά ήρθε για το Λίντο στο 83′ με τον Στεφανό Τρυφίδη να είναι ο άνθρωπος που ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Ο βαθμός αφήνει ικανοποιημένη την Ομόνοια που έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατάνε την πολύ καλή εικόνα που έρχεται σε συνέχεια της σπουδαίας νίκης με τον Ζαρό.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
55'
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
82'
87'

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ