Θρίαμβος του Μαραθώνα στο ντέρμπι κορυφής και ο τίτλος πλησιάζει στα Καλέσσα!

Ο Μαραθώνας θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής με τη Θέρισσο, επικρατώντας με 3-0 και πήρε ένα τρίποντο που τον φέρνει «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου στη Β2 ΕΠΣΗ.

07/04/2024 12:00
22η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η ομάδα των Καλεσσών με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Βατσινά, επιβλήθηκε της 2ης Θερίσσου και πήρε μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, που τον φέρνει στο +6 από τη σημερινή του αντίπαλο.

Πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 10′ με γύρισμα του Σκούρα, το οποίο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Δομοσίδης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο σουτ, με μακρινή προσπάθεια του Αργέντη στο 19′, η οποία δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ο Μαραθώνας ανέβασε ρυθμούς και είχε πρώτη καλή στιγμή στο 21′ με σουτ του Στρατηγάκη στο οποίο χρειάστηκε να επέμβει ο Σαβουϊδάκης, ενώ σε ένα ματς με εξαιρετικό ρυθμό, η Θέρισσος απέιλησε στο 25′ με τον Κωνσταντάκη που σούταρε ελάχιστα εκτός εστίας. Ένα λεπτό μετά, στο 26′, ο Μαραθώνας άνοιξε το σκορ. Ο Νίκος Στρατηγάκης έβγαλε την πάσα και ο… συνήθης ύποπτος Βασίλης Βατσινάς τελείωσε άψογα τη φάση για να κάνει το 1-0. Μάλιστα ο έμπειρος φορ είχε νέα καλή στιγμή στο 30′.

ADVERTISING

Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρος ο Νίκος Κοκοσάλης εκτέλεσε φάουλ, ο Δομοσίδης απέκρουσε, αναμπουμπούλα στην άμυνα, με τον Μυλωνάκη απο κοντά να πλασάρει στο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δεύτερο μέρος, καθώς στο 51΄έγινε το 2-0. Ο Τζαγκαράκης έκανε τη σέντρα και ο αρχηγός Νίκος Στρατηγάκης με ένα άψογο τελείωμα στη κίνηση, σκόραρε το δεύτερο γκολ του Μαραθώνα!

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε στο 56′ η Θέρισσος με τον Κοκοσάλη να πιάνει απίθανο ανάποδο ψαλίδι, με τη μπάλα όμως να μην του κάνει το… χατήρι, καθώς σταμάτησε στο δοκάρι του Δομοσίδη. Αφού δεν έγινε το 2-1, στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 3-0! Ο Χαραλαμπάκης κέρδισε πέναλτι, με τον Βατσινά να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Σαβουϊδάκης απέκρουσε το χτύπημα, ωστόσο στην επαναφορά ο έμπειρος επιθετικός δεν λάθεψε, κάνοντας το 3-0.

Η Θέρισσος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και με κύριο εκφραστή τον Νίκο Κοκοσάλη έχασε καλές στιγμές, κατά κύριο λόγο με εκτελέσεις φάουλ, με τον Δομοσίδη να δηλώνει παρών. Ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ είχε στο 70′ ο Μαραθώνας με τον Στρατηγάκη να σημαδεύει το δοκάρι με εξαιρετικό σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Αλεξάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88′. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε και ο Μαραθώνας, καθώς ο Στ. Χαραλαμπάκης δέχτηκε κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Μουλακάκη στο 91′.

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ