Αντ. Βλαχάκης: «Αγωνιστήκαμε, πέσαμε, θα ξανασηκώθουμε και θα επιστρέψουμε – Τον σεβασμό στους αντιπάλους που ένιωσαν Μπαρτσελόνα μαζί μας»

Τον δικό του απολογισμό για τη δύσκολη χρονιά που ολοκληρώνεται έκανε ο Αντώνης Βλαχάκης.

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, εκφράζει τα συγχαρητήρια στον Σάκη Γεωργόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του, που παρά τις δυσκολίες, βρίσκονται εκεί κάθε Κυριακή γιοα να στηρίξουν τον ιστορικό σύλλογο.

Ο Αντώνης Βλαχάκης τονίζει πως ο Ποσειδώνας αγωνίστηκε, έπεσε, αλλά θα ξανασηκωθεί. ενώ γράφει χαρακτηριστικά πως η ευθύνη για όσα συνέβησαν είναι δική του.

ADVERTISING

Αναλυτικά έγραψε: «Αξίζει λίγο μελάνι… (όχι χολής) για τα παιδιά που δίνουν το παρών στους αγώνες ενάντια σε κάθε αντίπαλο, από κάθε πλευρά που προέρχεται την φετινή σεζόν.

Είστε η ομάδα που δεν κλήθηκε σε απολογία 28 αγώνες που δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα, που δεν ζητήσατε τον λόγο, ακόμα και όταν αδικηθήκατε. Το να ζητάμε συγνώμη δεν αξίζει πια σε κανέναν που δεν ακολουθεί αυτή την ομάδα!

Χάνουμε, αλλά εσείς βλέπετε μόνο τον πίνακα. Την υπερπροσπάθεια να συμπληρώσουν εντεκάδα, ο Σάκης, ο Μηνας, ο Βασσιλης, ο Βαγγελης, ο άφταστος Μποζα, ο Μάγος, ο Κάρτσα, ο Κιουπ, ο Σταυράκης, ο Πότης Ανδρεαδάκης, ο μέγας Ηρακλής και όλα τα υπόλοιπα παιδιά και συγνώμη όσα δεν αναφέρω από τα παιδιά μας.

ADVERTISING

Δεν την βλέπει κανένας δυστυχώς την προσπάθεια σας. Δεν την βλέπει κανένας εκτός από αυτούς που ακολουθούν και συμμετέχουν στους αγώνες. Δεν είμαστε υπόλογοι σε κανένα εκτός τις οικογένειες μας, που τους στερούμε την παρουσία μας τα σαββατοκύριακα.

Αγωνιστήκαμε, πέσαμε, θα ξανασηκώθουμε και θα επιστρέψουμε. Τον σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους που ένιωσαν Μπαρτσελόνα μαζί μας…

Συγχαρτηρια μάγκες της παρέας του Ηρακλή Σωμαράκη, που δείχνει ένα χρόνο τώρα ποια είναι τα πρότυπα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν φταίτε σε τίποτα εσείς, μόνο ο άνθρωπος που έκανε το λάθος να πάρει όλες τις ευθύνες. (Βλαχακης Αντώνης)

ADVERTISING

Δεν είναι η ώρα του απολογισμού αλλά η ώρα της επιβράβευσης των παικτών που δίνουν παρών για την ομάδα τους, χωρίς αντάλλαγμα Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ