Διπλό παραμονής για τις Ασίτες, σε δύσκολη θέση η Γαρίπα

Οι Ασίτες επικράτησαν με 3-0 στην έδρα της Γαρίπας, παίρνοντας μία νίκη που σε μεγάλο βαθμό τους εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Αφιερωμένη στον Μιχάλη Διαμαντάκη η νίκη.

06/04/2024 20:00
23η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Ένα μεγάλο διπλό πανηγύρισαν οι Ασίτες, που έκαναν μεγάλο άλμα παραμονής στην κατηγορία, την ώρα που η Γαρίπα βρίκσεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με σπουδαία φάση το παιχνίδι, καθώς στο 1ο λεπτό ο Φώτης βγήκε τετ α τετ, ωστόσο το τελείωμα του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στο 17′ νέα ευκαιρία για τη Γαρίπα με τον Καστρινάκη να μην μπορεί να σκοράρει. Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό με τον Περογαμβράκη να βγαίνει σε θέση βολής, κάνοντας το 0-1.

Αυτό το γκολ έδωσε την ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαξν με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μέρος, καθώς ο Γιαννακόπουλος βρήκε δίχτυα στο 50′ για το 0-2, σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι του αγώνα. Η Γαρίπα ανέβασε τις γραμμές της στην προσπάθεια να βρει το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους, τους οποίος εκμετταλεύτηκαν ιδανικά με τον Ρουμπάκη να γράφει το 0-3 στο 69′!

ADVERTISING

Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις Ασίτες να παίρνουν ένα μεγάλο τρίποντο που τους ανέβασε στου 36 βαθμούς. Μάλιστα αυτή η νίκη αφιερώθηκε στην «ψυχή» της ομάδας, Μιχάλη Διαμαντάκη, που πριν από λίγες ημέρες έχασε τον πατέρα του.

Από την άλλη η κατάσταση δυσκολεύει πολύ για τη Γαρίπα που γνώρισε ακόμα μία ήττα και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αν αύριο η Παλιανή πάρει τη νίκη απέναντι στον Άγιο Δημήτριο.

Αλλαγές

55'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
76'
51'
70'
85'
85'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ