Σε μεγάλα κέφια η Χαραυγή, 10-0 τον ΟΦΑΜ!

Πουθενά και από κανέναν δεν σταματιέται η απίστευτη Χαραυγή, που κόντρα στον ΟΦΑΜ πανηγύρισε την 23η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στη Β1 ΕΠΣΗ.

06/04/2024 19:30
23η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ένα τελευταίο βήμα έμεινε στη Χαραυγή, ώστε να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στη Β1 ΕΠΣΗ, αφού δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί και του ΟΦΑΜ στο γήπεδο «Γ. Σκουρέλλου», με το εντυπωσιακό 10-0. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χρήστος Νικολάου. Δέκα λεπτά μετά ο Γρηγόρης Μερκουλίδης πήρε την… σκυτάλη για να κάνει το 2-0, ενώ η ασταμάτητη Χαραυγή βρήκε και τρίτο τέρμα, ακριβώς πάνω στην συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Βαγγέλη Βασιλείου.

Το σύνολο του Μιχάλη Δεληγιάννη πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο  με τέσσερα γκολ διαφορά, αφού και ο Μαρίνος Νικολάου έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ στο 42′.

Η Χαραυγή δεν πήρε το… πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών με τους Χρήστο Νικολάου, Μπουγά και Μαρίνο Νικολάου να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Από το… πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ηρακλής Καλαμιώτης που σκόραρε στο 70′ για το 8-0.

ADVERTISING

Στο τέλος του παιχνιδιού σημειώθηκαν ακόμα δύο γκολ, από τους Ηρακλή Καλαμιώτη και Προκόπη Νικολάου για να διαμορφωθεί το τελικό 10-0!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ