Νίκη για Ρούβα με «επτάρα» και «καρέ» Χριστοφοράκη!

Ο Ρούβας δεν είχε κανένα πρόβλημα, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 1-7 στο Πανεπιστήμιο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Χριστοφοράκη, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

06/04/2024 16:30
28η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Μόλις στο 5ο λεπτό, η ομάδα της Γέργερης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Χριστοφοράκης για το 0-1, ενώ ο πρώτος σκόρερ της, έκανε το 0-2 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη στην ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ, με τον Κουτεντάκη με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να γράφει το 0-3, σε ένα εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο για τον Ρούβα! Ο Ποσειδώνας προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε στο 30′ με τον Κουρλετάκη να σουτάρει από πλάγια θέση και να ευστοχεί.

Ο Ρούβας με νέο πέναλτι του Χριστοφοράκη, ο οποίος έφτασε στο χατ τρικ στο 37′ πέτυχε το 1-4, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο Πανεπιστήμιο! Στην επανάληψη, η ομάδα της Γέργερης βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Κουτεντάκη με νέα εκτέλεση φάουλ, να σημειώνει το 1-5 στο 57ο λεπτό!

ADVERTISING

Η ομάδα της Γέργερης βρήκε και έκτο γκολ, με τον Χριστοφοράκη να φτάνει τα 4 στο παιχνίδι με σουτ μέσα στη περιοχή για το 1-6, με το τελικό 1-7 να διαμορφώνει ο Πηρουνάκης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ