Πέρασε από τα Μάλια με «τεσσάρα» ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟΤ παραμένει στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ και την 28η αγωνιστική, επικρατώντας του ΠΑΝΟΜ στα Μάλια με 0-4! 

06/04/2024 16:30
28η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, χωρίς κάποια φάση, με την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι να καταγράφεται στο 15ο λεπτό, με τον Μεταξάκη να κάνει το σουτ, με δυσκολία έδιωξε ο Γκέγκα.

Ο ΑΟΤ ανέβασε την πίεση του και στο 20′ είχε καλή ευκαιρία, όταν από ωραία ενέργεια από τον Χαϊντίνι, έκανε το δυνατό σουτ από πλαγιά θέση, ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα,  νέα ευκαιρία για τον ΑΟΤ, γύρισμα Χαϊντίνι, σουτ με την μία του Παπανδρέου, σε κόρνερ ο Γκέγκα!

Επόμενη φάση στο 40′, με τον Κουρουθιανάκη να κάνει τη σέντρα, τον Παπανδρέου να παίρνει τη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 43′, σέντρα του πρώτου, σουτ του δεύτερου στα δίχτυα όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ADVERTISING

Τελικά ο ΑΟΤ βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν από κόρνερ του Κουρουθιανάκη, ο Μεταξάκης στο πρώτο δοκάρι με προβολή έγραψε το 0-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, με την έναρξη ο ΑΟΤ βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν από σέντρα του Στεφανάκη, ο Χαϊντίνι με σουτ έγραψε το 0-2! Ο ΑΟΤ με τον… αέρα των δύο τερμάτων βρήκε και τρίτο στο 57′, με τον Παπανδρέου σε κενή εστία να πασάρει δίπλα στον Μεταξάκη, ο οποίος πέτυχε το 0-3, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκης για την ομάδα του Τυμπακίου.

Ο ΑΟΤ βρήκε και τέταρτο γκολ στο 74′ με πλασέ του Σαμούσκα, με τον ΠΑΝΟΜ να σκοράρει με ένα εκπληκτικό γκολ του Νίκολι, με απίθανο σουτ, δοκάρι και μέσα, όμως ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει την ομάδα του Τυμπακίου νικήτρια με 0-4, παραμένοντας στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ