Άνετο πέρασμα για την ανώτερη Ανάληψη!

Η Ανάληψη ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου και επικράτησε άνετα με 0-3, για να διατηρηθεί στο κατόπι του Ζαρού στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

03/04/2024 17:00
23η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή με διαθέση και πίεση για να μπουν σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Τη σέντρα σουτ του Γκούρο στο 6′, απέκρουσε ο Τσαλαπατάνης, ενώ το μακρινό σουτ του Γιώργου Καργιωτάκη στο 12΄ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Αφού προειδοποίησε, ο έμπειρος ακραίος αμυντικός της Ανάληψης σκόραρε με νέο τρομερό σουτ εκτός περιοχής, ένα λεπτό μετά, στο 13′ που αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1!

Ο ίδιος μάλιστα μπήκε με μεγάλα κέφια στο ματς, αφού στο 22′ μετά από φάουλ του Κοκκινάκη έγινε και πάλι απειλητικός, με σουτ στην κίνηση που έφυγε άουτ. Η Ανάληψη έλεγχε απόλυτα την κατάσταση στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, έχοντας νέα καλή στιγμή στο 34′ όταν μετά από κάθετη μπαλιά ο Μόντι βρέθηκε σε θέση βόλης, καθυστέρησε όμως να εκτελέσει, με τον Τσαλαπατάνη να τον προλαβαίνει.

Την πρώτη του καλή στιγμή ο ΠΟΗ την είχε στο 37′. Μετά από εκτέλεση φάουλ, στο δεύτερο δοκάρι, ο Τιγκίρης έκανε κάτι σαν σουτ, η μπάλα πήρε μεγάλο ύψος, με τον Σφύρλα στην προσγείωση να την διώχνει σε κόρνερ.

ADVERTISING

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, σουτ του Πρέντι έξω από τη περιοχή στο 45′, κάπου κόντραρε, δίπλα από το δοκάρι και κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα πέρασε από όλους, στο δεύτερο ο Περβολαράκης την προβολή, εξουδετέρωμενος ο τερματοφύλακας, σωτήριο τάκλιν από τον Σταμπούλο που έδιωξε.

Στο 50′ πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, σουτ του Γιώργου Καργιωτάκη από τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Η Ανάληψη συνέχισε να είναι πισττική και είχε συνεχόμενες καλές στιγμές με σουτ των Γ. Καργιωτάκη, Βλάχου και Γκούρο, σε διάστημα τριών λεπτών από το 62′ έως το 65′.

Ο Βλάχος μάλιστα με σέντρα στην κίνηση στο 72′ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, σουτ του Αργύρου έξω από τη περιοχή, ελάχιστα άουτ. Στο 75′ η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη βρήκε δεύτερο τέρμα με το οποίο σφράγισε τη νίκη της. Τρομερή ενέργεια του Βλάχου από τα αριστερά, πέρασε εκπληκτικά εναν αμυντικό, κρεμασε τον τερματοφύλακα, και σκόραρε με πανέμορφο τρόπο!

ADVERTISING

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κώστας Κοκκινάκης χρίστηκε επίσης σκόρερ, καταφέρνοντας να διαμορφώσει το τελικό 0-3. Με το τρίποντο η Ανάληψη μένει κοντά στον Ζαρό στην μάχη της κορυφής, ενώ ο ΠΟΗ κοιτάει τη συνέχεια, ώστε να μπορέσει να βρει τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία.

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ