Πέρασε και από την Τύλισο ο ασταμάτητος Ζαρός

Ο Ζαρός συνεχίζει την πορεία του προς το τίτλο και παρά τις πολλές απουσίες, επικράτησε του Άλογου Μαλεβιζίου με 1-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή, στο +4 από την Ανάληψη.

31/03/2024 19:00
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό έγινε στη Τύλισο, με τον Ζαρό να παίρνει μια σημαντική νίκη κόντρα στο Άλογο Μαλεβιζίου με 1-2 και να συνεχίζει ακάθεκτος στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα, με καλό ρυθμό πάντως, με τον πρώτο λόγο να παίζουν οι άμυνες στο πρώτο μέρος. Ο Ζαρός στο τέλος του ημιχρόνου βρήκε το γκολ, με τον Νίκο Ζερβό να παραχωρεί πέναλτι, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει το Κοτζαδάκης, για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Παρά το γκολ, το Άλογο Μαλεβιζίου μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και με τον Πυτικάκη στο 52′, με μονοκόμματο σουτ έξω από τη περιοχή μετά από κόρνερ, έγραψε το 1-1, μεταφέροντας το άγχος στους ποδοσφαιριστές του Φάνη Χαλκιαδάκη.

ADVERTISING

Εκείνοι έδειξαν χαρακτήρα και στο 62′ με κεφαλιά του Λυκούδη πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με το Άλογο να ανεβαίνει ψηλά στο γήπεδο, να ψάχνει την ισοφάριση, με τον Ζαρό να εκμεταλλεύεται την εμπειρία του, κρατώντας το προβάδισμα και την νίκη που τον φέρνει ξανά στο +4 από την Ανάληψη, πέντε «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ