Σαρωτική η Ανάληψη κόντρα στην Ομόνοια

Η Ανάληψη με μια πληθωρική εμφάνιση, επικράτησε της Ομόνοιας με 7-1, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με πολλές απουσίες και με 10 παίκτες από το 55′.

31/03/2024 16:00
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Η Ανάληψη μπήκε με επιθετική διάθεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ με τον Μουντράκη στο 8′, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος έχασε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 20′ ο Γιώργος Καργιωτάκης σημείωσε το 2-0, με τη γηπεδούχο να βρίσκει και τρίτο γκολ στο 30′ με τον Τέλορ Γκούρο, για το 3-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Ανάληψη δεν κατέβασε ταχύτητα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Μάνο Καργιωτάκη, ενώ στο 55′ η Ομόνοια έμεινε με 10 παίκτες, καθώς λόγω των απουσιών δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος παίκτης στον πάγκο, με τον Μπουλούκα να μην μπορεί να συνεχίσει, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 5-0 με τον Βλάχο στο 70′, ενώ ο Ζερβάκης σημείωσε το 6-0 στο 75′. Η Ομόνοια μείωσε με τον Κυπριωτάκη στο 78′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνει ο Κοκκινάκης πέντε λεπτά πριν το τέλος.

ADVERTISING

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ