Νίκη πεντάδας με Χριστοφοράκη για τον Ρούβα, σε πολύ δύσκολη θέση η Τύλισος

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 10 γκολ ο Ρούβας με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χριστοφοράκη επιβλήθηκε με 6-4 της Τυλίσου, βάζοντας πλέον σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Δημήτρη Χωματά στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

31/03/2024 16:00
27η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Μία σπουδαία νίκη που τον φέρνει σε θέση οδηγού για την κατάληψη της 5ης θέσης στην βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΗ πήρε ο Ρούβας που επιβλήθηκε σε ένα «τρελό» παιχνίδι της Τυλίσου, με την ομάδα του Δημήτρη Χωματά να βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση αναφορικά με την παραμονή.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς ο Γρηγορούδης σκόραρε στο 1ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για το 1-0. Ο Ρούβας που μπήκε εκρηκτικά στην αναμέτρηση βρήκε και δεύτερο γκολ με πλασέ του Γιάννη Χριστοφοράκη στο 14΄ με τον ικανό επιθετικό να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει ιδανικά.

Η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη με την ψυχολογία ανεβασμένη πέτυχε το τρίτο της γκολ στο 20ο λεπτό με τον Απλαδά, βάζοντας από την αρχή τις βάσεις για ένα σπουδαίο τρίποντο. Η Τύλισος που μπήκε πολύ άσχημα το παιχνίδι προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της και είχε δοκάρι με σουτ του Κοζορώνη μέσα από την περιοχή.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να βρουν ένα γκολ με τον Νίκο Κοζορώνη στο 69′, αλλά ο Ρούβας απάντησε άμεσα και με πλασέ του Χριστοφοράκη έκανε το 4-1 τέσσερα λεπτά μετά. Με την Τύλισο να πιέζει πολυ, ανεβάζοντας τις γραμμές της, τα τελευταία λεπτά ήταν πολύ άνοικτα, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για το 4-2 και πάλι με τον Κοζορώνη, αλλά ο Γιάννης Χριστοφοράκης με ακόμα δύο προσωπικά του γκολ μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο έφτασε τα τέσσερα τέρματα στο ματς και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Το μόνο που κατάφερε η Τύλισος ήταν να μειώσει την έκταση της ήττας με δύο γκολ του Μανιούδη στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-4, που αφήνει τους «πράσινους» στο -4 από τη σωτηρία με τρία παιχνίδια να απομένουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ