Κρίμα και άδικο για τον Ερμή Ζωνιανών!

Ο Ερμής Ζωνιανών έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα στον πρωτοπόρο Πανιώνιο ωστόσο στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα με 4-3…

31/03/2024 16:00
29η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε με τον Πανιώνιο να παίρνει κεφάλι στο σκορ, με τον Μπουρλάκη να παίρνει δυνατή κεφαλιά και να κάνει το 0-1. Ο Ερμής Ζωνιανών δεν επηρεάστηκε και κατάφερε να φέρει άμεσα το ματς στα ίσα με τον Ακουϊνο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-1.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο, αφού στο 45′ ο Μπουρλάκης και πάλι νίκησε τον Δεσποτόπουλο με πλασέ γράφοντας το 2-1.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ερμής Ζωνιανών με πάθος και θέληση για τη νίκη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ακουίνο να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 2-2.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Ρεθυμνιώτες οι οποίοι στο 57′ έκαναν την ολική ανατροπή με εντυπωσιακό τέρμα του Κωστάκη γράφοντας το 3-2. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό με τον Πανιώνιο να απαντάει στο 69′ με τον Γροντή κάνοντας το 3-3.

Ο Πανιώνιος στο 86′ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και πάλι με τον Γροντή κάνοντας το 4-3. Μάλιστα στην φάση αυτή ο Ερμής Ζωνιανών έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Γεμιστός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

ADVERTISING

Παρότι ο Ερμής Ζωνιανών πίεσε για την ισοφάριση δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα που τον κρατάει στην ζώνη του υποβιβασμού…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
55'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
70'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
65'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
72'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ