«Ξύπνησε» αργά και έχασε στην Θήβα ο ΠΟΑ!

Ο ΠΟΑ «πέταξε» ένα ημίχρονο και όταν έγινε απειλητικός ήταν αργά με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ελλοπιακό με 2-1 για την 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

31/03/2024 14:30
29η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

Βρέτο Μπρούνο ΓΚΟΛ 21'    
Χατζηλάμπρος Στάθης ΓΚΟΛ 44'    
    77' ΓΚΟΛ Γιακουμάκης Γιάννης

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο.

Στο 16’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία στο ματς για τους γηπεδούχους με το σουτ του Μπρούνο, όμως η μπάλα δεν ανησύχησε τον Καβουσάκη.

Ο ΠΟΑ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός προς την εστία των γηπεδούχων, ωστόσο και ο Ελλοπιακός, εκτός από γεμίσματα και μακρινά σουτ δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Καβουσάκη.

ADVERTISING

Στο 21’ από το πουθενά ο ΠΟΑ έμεινε πίσω στο σκορ, καθώς ο Μπρούνο από τα δεξιά επιχείρησε σέντρα-σουτ στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Καβουσάκη που δεν μπόρεσε να διώξει.

Το γκολ αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του ματς με τα λάθη και τις δυνατές μονομαχίες να παραμένουν στην μεσαία γραμμή.

Ωστόσο ο Ελλοπιακός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 44’ με ωραία ανάπτυξη οι γηπεδούχοι έβγαλαν τον Χατζηλάμπρο απέναντι από τον Καβουσάκη, ο επιθετικός του Ελλοπιακού τον πέρασε και σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο ΠΟΑ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και απειλούσε συνεχώς την εστία του Ελλοπιακού που οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 2-0. Μάλιστα οι πράσινοι έχασαν μοναδική στιγμή στο 60’ με τον Γιακουμάκη να παίρνει την κεφαλιά και τον Κυριατζή να διώχνει εντυπωσιακά και με την βοήθεια του δοκαριού να κρατάει ο Ελλοπιακός το υπέρ του σκορ.

Ο ΠΟΑ βρήκε γκολ στο 74’ με τον Μέμο, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ σηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς, αφού στο 77΄ κατάφερε να σκοράρει με τον Γιακουμάκη που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς μειώνοντας σε 2-1.

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ που θα της έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 στην Θήβα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

64'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
74'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
89'
60'
60'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
60'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ