Θρίαμβος του Ηροδότου στη Δαμάστα!

Ο Ηρόδοτος με τρομερή εμφάνιση, επικράτησε της Δαμάστας με το εντυπωσιακό 1-7 και παραμένει στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΑΟΤ! Δύο γκολ οι Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης και Μπάμπης, το… κερασάκι στην τούρτα ο Παγώνης! 

31/03/2024 16:00
27η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με την πρώτη φάση να είναι για τη Δαμάστα στο 7′, με τον Κατσαρό να εκτελεί ένα φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 10′ πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο, με τον Φραγκουλάκη να ανοίγει ωραία στον Χίντρι από τα δεξιά, ο οποίος έκανε τη σέντρα, κεφαλιά του Μπάμπη στην μικρή περιοχή, πάνω από τα δοκάρια!

Δύο λεπτά αργότερα, η μπάλα στρώθηκε στον Γαρεφαλάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, πέρασε άουτ. Στο ίδιο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ! Ο Φραγκουλάκης δίνει ωραία στον Γαρεφαλάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή, σκόραρε για το 0-1!

ADVERTISING

Στο 14′ ωραία προσπάθεια από τον Γιάννη Κόκκινο, ο οποίος από τα όρια της περιοχής έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Ζαφείρης. Ευκαιρία για την Δαμάστα στο 17′, όταν μετά από κόρνερ του Ανδρέα Κόκκινου, ο Μαυρογιαννάκης έκανε τη γυριστή κεφαλιά, πάνω από τα δοκάρια.

Στο 19′ μακρινό σουτ του Μπάμπη, πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζερβάκης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ζαφείρη από αρκετά μακριά, πέρασε άουτ. Στο 24′ μεγάλη ευκαιρία για τη Δαμάστα, όταν μετά από ασυνεννοησία της άμυνας, ο Κατσαρός έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, η μπάλα στρώθηκε στον Μαγάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ. Ο Ηρόδοτος βρήκε δεύτερο γκολ στο 38′! Νέα τρομερή μπαλιά του Φραγκουλάκη στον χώρο, ο Γαρεφαλάκης βγήκε απέναντι από τον Χατζιδάκη, ο οποίος ευστόχησε για το 0-2!

ADVERTISING

Ο Ηρόδοτος έψαξε και τρίτο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου, μεγάλη φάση στο 42′, όταν ο Γαρεφαλάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μουρτζάκης μπροστά από το τέρμα, ανενόχλητος, αιφνιδιάστηκε, ψηλά άουτ.

Το 0-3 έγινε στο 43′, όταν από ατομική προσπάθεια του Φραγκουλάκη, έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή, στην δεξιά γωνία του Χατζιδάκη για το 0-3, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να «καθαρίζει» από το πρώτο μέρος τη νίκη.

Εκρηκτικό ξεκίνημα στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν από ένα γκολ. Ο Ηρόδοτος πέτυχε το 0-4 με μακρινό σουτ του Μπάμπη, με την Δαμάστα να μειώνει στο 49′, όταν από κόρνερ του Κατσαρού, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 51′ ωραία προσπάθεια από τη Δαμάστα, η μπάλα έφτασε στον Αποστολάκη, έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

ADVERTISING

Το… κρεσέντο του Ηροδότου συνεχίστηκε και στο 54′ βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Γαρεφαλάκης να βγαίνει απέναντι από τον Χατζιδάκη, πάσαρε στον ανενόχλητο Φραγκουλάκη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-5!

Στο 55′ απίθανη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο! Ο Φραγκουλάκης έκανε μια λόμπα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Χίντρι έστειλε τη μπάλα ξανά στο δοκάρι! Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και έκτο τέρμα, όταν από παράλληλη του Γαρεφαλάκη, στον ανενόχλητο Μπάμπη, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-6!

Στο 65′ καλή ευκαιρία για τη Δαμάστα, σουτ του Γιάννη Κόκκινου από τα αριστερά της περιοχής, μπλόκαρε ο Ζαφείρης. Νέα ευκαιρία, λίγο αργότερα, με τον ίδιο να κάνει το σουτ, απέκρουσε σωτήρια ο κίπερ του Ηροδότου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, η Δαμάστα έψαξε τη μείωσε, είχε πριν το 90′ μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσαρό, με τον Ηρόδοτο να βρίσκει και 7ο γκολ στο 90′ με τον Παγώνη με πολύ μακρινό σουτ, ο Χατζιδάκης μπλόκαρε, όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή!

Θρίαμβος του Ηρόδοτου στη Δαμάστα, επικρατώντας με 1-7!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ