Σπουδαίο τρίποντο για την Θέρισο!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Θέρισος η οποία επικράτησε δύσκολα του Τηγανίτη με 4-1 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

31/03/2024 13:00
21η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο Τηγανίτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει το 1-0 μόλις στο 10ο λεπτό.  Η Θέρισος προσπάθησε να συνέλθει και βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Κοκοσάλη να κάνει ωραία κεφαλιά γράφοντας το 1-1.

Πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41′ η Θέρισος κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι με τον Ζγκούρι να γράφει το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τηγανίτης είχε τεράστιες ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα με τον Δημητρακόπουλο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση τρεις φορές, ενώ ο Ανδρεόπουλος σημάδεψε το δοκάρι.

ADVERTISING

Αντίθετα η Θέρισος που ήθελε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα χτύπησε στην κόντρα επίθεση και στο 87′ κατάφερε ο Σκούρας να κάνει το 3-1 και να κλειδώσει το τρίποντο για τους γηπεδούχους. Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Κοκοσάλης στις καθυστερήσεις κάνοντας το 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ