Στο ρελαντί ο Αστέρας Μυρτιάς

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Αστέρας Μυρτιάς ξεπέρασε το εμπόδιο της Γόρτυνας επικρατώντας με 4-0 για την 22η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

31/03/2024 12:00
22η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με ωραίο πλασέ του Νίκο Κοτζιά.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το τρίλεπτο της αναμέτρησης ο Αστέρας Μυρτιάς είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη, αφού ο Παναγιώτης Τζιράκης με δυνατό σουτ σκόραρε κάνοντας το 2-0.

Ο Αστέρας Μυρτιάς έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στο 15’ με τον Νίκο Κοτζιά να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο συνολικά της ομάδας του με ωραία κεφαλιά γράφοντας το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας Μυρτιάς βρήκε ένα ακόμη τέρμα κάνοντας πιο εύκολη την ζωή του ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα στο 48’ ο Παναγιώτης Τζιράκης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση συνεχίζοντας να κρατάνε την 3η θέση…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
ΓΟΡΤΥΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ