Μεγάλο διπλό 2ης θέσης για την Αγ. Βαρβάρα – Μπλέκει η Γαρίπα

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Αγία Βαρβάρα που επιβλήθηκε με 1-2 στην έδρα της Γαρίπας, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν σε περιπέτειες.

30/03/2024 19:00
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    5' ΓΚΟΛ Μαρής Μιχαήλ
Καστρινάκης Θεόφιλος ΓΚΟΛ 44'    
    85' ΓΚΟΛ Γιαλιτάκης Ιωάννης

ADVERTISING

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστήμιου» με τις δύο ομάδες να χαρίζουν πολλές φάσεις και εξαιρετικό θέαμα σε όσους αποφάσισαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Αγία Βαρβάρα που πήρε προβάδιδμα στο 5ο λεπτό με τον Μάρη να βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους. Οι φάσεις ήταν πολλές στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη να έχει καλές στιγμές με τους Γαρεφαλάκη, Αντωνακούδη, Γιαλιτάκη και Παπαγγελή, με τον τελευταίο να έχει μάλιστα και δοκάρι.

Η Γαρίπα ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της και είχε μεγάλες στιγμές με τον Σεραφειμίδη ως κύριο εκφραστή. Ο φορ της Γαρίπας έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη, ενώ ο Σταύρος Βασιλάκης με δυνατό μακρινό σουτ ισοφάρισε τα δοκάρια. Ο Φώτης είχε σημαντική ευκαιρία, ενώ ελάχιστα έξω πέρασε το σουτ του Κασσαπάκη.

ADVERTISING

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο τέλος του πρώτου μέρους με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Καστρινάκη από τα 30 μέτρα που έκανε το 1-1!

Ο εξαιρετικός ρυθμός συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος με τη Γαρίπα να έχει δεύτερο δοκάρι με τον Μαθιουδάκη να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από φάση διαρκείας, ενώ λίγο πάνω από την εστία πέρασε σουτ του Καστρινάκη μετά από σέντρα του Σεραφειμίδη.

Νέα μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη όταν μετά από κόρνερ του Νικηφόρου, ο Κορτσινίδης έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Κασσαπάκη πριν περάσει τη γραμμή!

ADVERTISING

Η Αγία Βαρβάρα είχε επίσης τις στιγμές της με τον τον Γιαλιτάκη, τον Καλομοίρη, τον Σόρα και τον Ανδρικάκη να απειλούν. Τελικά στο 85′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της νίκης, όταν ο Καλομοίρης πάσαρε στον Γιαλιτάκη για το 1-2!

Αυτό το τρίποντο έφερε την Αγ. Βαρβάρα στη 2η θέση, παρέα με τον Αγ. Δημήτριο, ενώ η Γαρίπα πλέον είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Παλιανή.

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ