Ισορροπημένο παιχνίδι και μοιρασία για Αετό Ανωγείων και Ασήμι

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Αετού Ανωγείων με το Ασήμι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ

30/03/2024 19:00
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    45' ΓΚΟΛ Χατζάκης Τίτος
Κλάδος Μάριος ΓΚΟΛ 65'    

ADVERTISING

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ίσως πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, οπού στην ουσία η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος το Ασήμι είχε την υπεροχή των κινήσεων και την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και τελικά κατάφερε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια να πάρει το προβάδισμα με τον Τίτο Χατζάκη στο 45′.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και πίεσαν περισσότερο, καθώς δεν ήθελαν να σπάσει το μεγάλο αήττητο σερί που τρέχουν τις τελευταίες εβδομάδες. Η πίεση της ομάδας του Ζαχαρία Νοικυράκη δικαιώθηκε στο 65′ όταν ο Μάριος Κλάδος ισοφάρισε σε 1-1, με τους ανθρώπους του Ασημίου να ζητάνε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

ADVERTISING

Στα τελευταία λεπτά αμφότερες οι ομάδες πίεσαν για το γκολ της νίκης, με τον Πρίφτη να σκοράρει στο 75′, αλλά το διαιτητή να δίνει οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Μάλιστα το Ασήμι είχε καλή στιγμή στο 80′ με σουτ του Χασουράκη έξω από την περιοχή και πέντε λεπτά μετά με προσπάθεια του Πρίφτη από κοντά, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ