Σημαντικό διπλό για την Παλιανή που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής!

Η Παλιανή επικράτησε με 2-3 του Κεραυνού μέσα στο Ατσαλένιο και πήρε μία νίκη – ανάσα που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

30/03/2024 17:00
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Μία νίκη πολύ μεγάλης σημασίας πήρε η Παλιανη, την πρώτη με τον Φραγκίσκο Ποτηράκη στο τιμόνι, επικρατώντας με 3-2 του Κεραυνού, σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα τελικού για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κεραυνός είχε μπει πολύ ορεξάτος στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες με Καλογιαννάκη και Κοκαράκη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον πρώτο μάλιστα να έχει και δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι λίγα λεπτά μετά «ισοφάρισαν» τα δοκάρια, όταν ο Μανιαδάκης σούταρε με τη μπάλα να σταματάει στο «σίδερο».

Το σκορ άνοιξε σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, καθώς η Παλιανή άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Σπινθουράκη στο 40′ που της έδωσε το δικαίωμα να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια.

ADVERTISING

Αυτό το γκολ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην Παλιανή που μπήκε ακόμα καλύτερη στο δεύτερο μέρος, με τον Παντελίδη να γράφει με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2, τέσσερα λεπτά μετά το σφύριγμα της έναρξης στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 69′ η ομάδα του Φρ. Ποτηράκη βρήκε και τρίτο τέρμα, με διαγώνιο σουτ του Χρ. Φουντουλάκη και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε άνετα τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο έπεμειναν και δεν παρέτησαν το παιχνίδι. Ο Τσέρος στο 80′ μείωσε σε 1-3 με μακρινό σουτ, έξω από την περιοχή, ενώ νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι έδωσε το γκολ που σημείωσε στο 84′ ο Μαυρογιαννάκης, με πανομοιότυπο τρόπο.

Παρά το άγχος στα τελευταία λεπτά η Παλιανή κράτησε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και πλέον κοιτάει με άλλο μάτι τη συνέχεια, δείχνοντας πως κάλλιστα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία!

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ