Πέρασαν με Αμπαζάι από το Λίντο οι Νέοι Ηροδότου

Με ένα γκολ του Ραφαήλ Αμπαζάι οι Νέοι Ηροδότου πήραν σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Ηρακλείου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Β2 ΕΠΣΗ.

30/03/2024 16:00
21η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    16' ΓΚΟΛ Αμπαζάι Ραφαήλ

ADVERTISING

Ένα όμορφο και ανοικτό παιχνίδι έγινε στο Λίντο, ανάμεσα σε δύο νεανικά σύνολα, που έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες και με στόχο να σκοράρουν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 16ο λεπτό, όταν ο πρώτος σκόρερ των Νέων Ηροδότου, Ραφάηλ Αμπαζάι, εκτέλεση εύστοχα και σκόραρε για το 0-1.

Στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Σχοινάκη που σούταρε από καλή θέση μέσα από την περιοχή, ενώ κοντά στο γκολ έφτασε ο Τσουκάλης σε δύο περιπτώσεις.

Στην επανάληψη η Δόξα προσπάθησε πολύ να βρει την ισοφάριση, έχοντας τρία δοκάρια, με απευθείας φάουλ του Δραγατάκου, σουτ του Καλογεράκη και προσπάθεια του Καντζηλάκη να σταματάνε όλες στο «σίδερο. Πολύ καλή ήταν η προσπάθεια του Μονιάκη έξω από την περιοχή που πέρασε έξω, ενώ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους είχε ο Μιχελάκης.

ADVERTISING

Το τελικό σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Νέους Ηροδότου να παίρνουν ακόμα μία νίκη και τη Δόξα να κρατάει την καλή εμφάνιση.

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ