Με ανατροπή στην ανατροπή τεράστιο «τρίποντο» για τον ΠΑΝΟΜ στο Πανεπιστήμιο!

Ο ΠΑΝΟΜ με ψυχωμένη εμφάνιση, επικράτησε της Μινωικής με ανατροπή στην ανατροπή στο Πανεπιστήμιο με 2-3 και έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία! 

30/03/2024 16:00
27η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, πρώτη φάση στο ματς για τον ΠΑΝΟΜ στο 5ο λεπτό, με τον Ρούκα να κάνει το γυριστό σουτ, πέρασε αρκετά άουτ.

Στο 8′ μεγάλη ευκαιρία για την Μινωική, με τον Τζεβαμπίνα κάνει το σουτ, σπουδαίο επέμβαση του Γκέγκα που κρατάει το μηδέν! Στο 12′ ο ΠΑΝΟΜ άνοιξε το σκορ! Ο Διαμαντάκης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μαυρίδη, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η άμεση απάντηση των γηπεδούχων! Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης με ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ, κόντρες, ο Στακάκης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1!

ADVERTISING

Καλός ο ρυθμός στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, με τον ΠΑΝΟΜ να απειλεί στο 25′, με τον Ρούκα να κάνει την ατομική ενέργεια και το σουτ από τη γωνία της περιοχής, εύκολα ο Αμπατζής. Στην αντεπίθεση, ωραία ανάπτυξη από τους γηπεδούχους, η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Ανδρεαδάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, πέρασε εκτός εστίας.

Στο 28′ η Μινωική έκανε την ανατροπή! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραντινάκη, αδυναμία της άμυνας του ΠΑΝΟΜ να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Τσαμπουράκη, ο οποίος με σουτ στη κίνηση έγραψε το 2-1!

Αμέσως ο ΠΑΝΟΜ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το σουτ του Γιάννη Κόκκινου πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μανώλης Ξυλούρης απείλησε, κάνοντας ένα σουτ λίγο έξω από τη περιοχή, δίπλα από τα αριστερό δοκάρι του Αμπατζή.

ADVERTISING

Η Μινωική απείλησε στο 35′, με τον Ανδρεαδάκη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τη Μινωική μπροστά στο σκορ με 2-1!

Στην επανάληψη, το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις πολλές διακοπές, με τη πρώτη φάση να είναι για τον ΠΑΝΟΜ, ο οποίος άγγιξε το γκολ, όταν στο 50′ ο Ρούκα βρέθηκε απέναντι από τον Αμπατζή, έκανε το σουτ, ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι!

Στο 55′ ωραία γύρισε το σώμα του ο Ρουμελιώτης, έκανε το σουτ μακριά από τη περιοχή, πέρασε άουτ. Στο 64′ ο Ρουμελιώτης από ωραία μπαλιά, βρέθηκε απέναντι από τον Γκέγκα, όμως δεν μπόρεσε να εκτελέσει υπό πίεση, μπλόκαρε ο κίπερ των Μαλίων.

ADVERTISING

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΝΟΜ έφτασε στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Μιχάλη Ξυλούρη μέσα από τη περιοχή! Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έψαξαν εκ νέου το γκολ, σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι, με τον ΠΑΝΟΜ να έχει δοκάρι στο 78′, με τον Ξυλούρη να κάνει το σουτ έξω από τη περιοχή, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αμπατζή!

Στη συνέχεια, ο ΠΑΝΟΜ έψαξε το γκολ, απειλώντας με μακρινά σουτ, βρίσκοντας σε ετοιμότητα τον Αμπατζή και τελικά στο 90′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Συσκάκη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, απέκρουσε ο Αμπατζής, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-3!

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα των Μαλίων να παίρνει μια τεράστια νίκη, κάνοντας ένα μεγάλο άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ